Aloita kohderyhmän rajaus

Tietohuolto

Puhdista, päivitä ja rikasta asiakasrekisterisi

Palveluihimme kuuluu myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt asiakasrekisterien seulonnat, puhdistamiset, päivitykset sekä tietosisällön rikastuttamiset. Jos haluat päivittää tai lisätä asiakasrekisteriisi osoitetiedot tai vaikka yhteystiedot, niin ota yhteyttä myyntiimme. 

Meiltä myös ainoana Suomessa sähköpostiosoitteiden tarkastuspalvelu. Kerromme mitkä asiakasrekisterisi sähköpostiosoitteet toimivat ja mitkä taas eivät! Tarkastuksen yhteydessä sähköpostiosoitteisiin ei lähetetä viestejä.

Tietohuollon mahdollisuudet

Osoitetalo.fi:n tietohuolto palvu on tarkoitettu asikkaiden omien asiakasrekisterien ylläpitämiseen, päivittämiseen, puhdistamiseen, sekä tietojen rikastamiseen. Vertaamme asiakasrekisterinne tietosisältöä Osoitetalo.fi:n tietokantaan ja puhdistamme sekä päivitämme ajantasaiset tiedot käyttöönne. Halutessanne alkuperäisen asiakarekisterinne tietosisältöä voidaan rikastaa millä tahansa Osoitetalo.fi:n tietokannan tiedoilla.

Jos asiakasrekisteristänne on aiemmin puuttunut esimerkiksi puhelinnumerot tai postiosoittet, niin niiden lisääminen avaa kokonaan uusia asiakassuhdemarkkinoinnin mahdollisuuksia yrityksellenne! Parhaassa tapauksessa pystymme tarjoamaan teille kaikki asiakasyrityksenne tiedot!

Asiakasrekisterin puhdistus ja päivitys

Käsittelemme kuukausittain tuhansia yritys- ja päättäjätietojen muutoksia sekä päivityksiä, eli rekisterimme tietosisältö muuttuu jatkuvasti. Tämä tarkoittaa sitä, että myös teidän asiakasrekisterinne tietosisältö muuttuu jatkuvasti. Jokainen asiakasrekisteri tai tietokanta, joka sisältää tietoa yrityksistä ja henkilöistä vaatii sopivin aikavälein tietosisällön puhdistuksen ja päivittämisen.

Tarjoamme teille asiakasrekisterinne puhdistamiseen ja päivittämiseen seuraavia keinoja:

Seulomme ja järjestämme asiakasrekisterinne

Puhdistamme lopettaneet tai muut haluamanne yritykset

Päivitämme asiakasrekisterinne:

  • Yhtiömuotojen muutokset
  • TOL 2008 toimialaluokitusten muutokset
  • Osoitetietojen muutokset
  • WWW - osoitteiden muutokset

Tunnistamme ja puhdistamme mahdolliset spamtrap -sähköpostiosoitteet


Asiakasrekisterin
 tietojen rikastus

Tietojen rikastaminen voidaan toteuttaa asiakasrekisteriinne, jos haluatte saada olemassa olevia tietojanne laajemmat yritys- ja päättäjätiedot asiakkaistanne. Tietojen rikastaminen voi avata asiakassuhdemarkkinointiinne kokonaan uusia, ennen mahdottomiksi todettuja mahdollisuuksia!

Tyypillinen asiakkaan kokema ongelmatilanne: Haluaisimme tavoittaa asiakkaamme asiakassuoralla. Meillä on olemassa vuosien saatossa kerätty asiakasrekisteri, mutta emme ole aktiivisesti päivittäneet tietokantaa.

Ratkaisu ongelmaan: Pystymme päivittämään asiakasyritystenne osoitetiedot sekä muut tiedot kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla.

Rikastamme asiakasrekisterisi esimerkiksi seuraavilla tiedoilla:

1. Yrityksen nimi
2. Y-tunnus
3. Yhtiömuoto
4. Perustamisajankohta
5. TOL-2008 Toimialakoodi
6. TOL-2008 Toimialan selite
7. Sijainti
8. Care of
9. Puhelinnumero
10. Osoite  (omassa solussaan, soveltuu esim osoitetarroihin / printteihin)
11. Postinumero (omissa soluissaan, soveltuu esim osoitetarroihin / printteihin)
12. Postitoimipaikka (omissa soluissaan, soveltuu esim osoitetarroihin / printteihin)
13. WWW-osoite

Sähköpostiosoitteiden toiminnan tarkastus

Tarkastamme myös asiakkaidemme sähköpostirekistereitä samalla teknologialla, kuin tarkastamme omat sähköpostiosoitteemme. Sähköpostiosoitteiden tarkastamisessa käytämme itse kehittämäämme tarkastusteknologiaa, jonka avulla toimimattomat sähköpostiosoitteet saadaan erotettua toimivista. Lisäksi sähköpostiosoitteita suodatetaan Osoitetalo.fi:n algoritmeillä. Tarkastuksen yhteydessä sähköpostiosoitteisiin ei lähetetä viestejä. Nyt myös sinun sähköpostirekisterisi pääsee hyötymään Osoitetalo.fi:n osaamisesta!

Tarkastuspalveluumme kuuluu seuraavat kehittyneet validointi keinot:

Sähköpostilaatikon toimivuuden tarkastaminen

Sähköpostiosoitteen muodon tarkastaminen (SYNTAX)

Domainin ja palvelimen toimivuuden tarkastaminen

‍Spamtrappien ja väliaikaisien sähköpostiosoitteiden tunnistaminen

"Hyväksy kaikki" osoitteiden tunnistaminen

Pyydä tarjous myynnistämme!

Asiakkaitamme

Jo sadat Suomalaiset yritykset, oppilaitokset ja valtion toimipisteet ovat valinneet meidät markkinoinnin ja tietohuollon kumppanikseen. Liity sinäkin kirjavaan joukkoomme ja aloita tuloksellinen viestintä jo tänään! 

Ja yli 700 muuta tyytyväistä asiakastamme!


Tervetuloa asiakkaaksemme!

Huollamme sivustoa

Kokeile myöhemmin uudestaan