Aloita kohderyhmän rajaus

Yritysten sähköpostiosoitteet

Yritysten sähköpostiosoitteet kohdistetusti

Olemme tehneet yritysten sähköpostiosoitteiden ostamisesta niin helppoa kuin mahdollista. Osoitekoneen kautta voit ostaa yritysten sähköpostiosoitteita kohdistetusti rajaustesi mukaan. Yritysten sähköpostiosoitteet toimitetaan sinulle Excel-tiedostona.

Rajausten jälkeen näet sähköpostiosoitteiden kappalemäärän sekä hinnan.

Tutustu tehotyökaluun!

Suunnittele ja tilaa  B2B kohderyhmäsi!

Näin Osoitekone toimii:

1. Suunnittele kohderyhmät
2. Tilaa kohderyhmä
3. Saat kohderyhmän sähköpostiisi 1 arkipäivän kuluessa!

Näin tarjouspyyntölomake toimii:

1. Suunnittele kohderyhmät
2. Lähetä tarjouspyyntölomake
3. Saat henkilökohtaisen tarjouksen kohderyhmästä!

Kokeile heti!Lue lisää...

Maksa 14 päivää netto

· 14 päivää maksuaikaa
· Rekisterin toimitusaika  enintään 1 arkipäivä
· Paperi-, verkko tai sähköpostilasku

Sähköpostimarkkinointi yrityksille

Sähköpostimarkkinointi yrityksille ilman heidän ennakkosuostumustaan on mahdollista toteuttaa mikäli mainostettava tuote tai palvelu liittyy olennaisesti vastaanottajan työnkuvaan. Markkinoinnin osuvuudesta vastaanottajan toimenkuvaan voit varmistua vain käyttämällä kohdistettua sähköpostiosoitteistoa. Sähköpostimarkkinointi on yksi tehokkaimmista tavoista tehdä uusasiakashankintaa, kunhan sähköpostimarkkinointi toteutetaan oikealla ja asianmukaisella tavalla. Hyvän sähköpostimarkkinoinnin perusta on ajantasainen, kohdistettu ja toimiva sähköpostirekisteri, josta yritysten sähköpostiosoitteet ovat helposti poimittavissa. Osoitetalo.fi:n kautta voit ostaa yritysten ja yrityspäättäjien sähköpostiosoitteita sähköpostimarkkinointia varten.

Sähköpostimarkkinointia harkitessa fokus kannattaa kiinnittää osoitteiston kohdistamiseen ja viestin sisällön merkitykseen vastaanottajan kannalta. Kohdista yrityskohderyhmä mahdollisimman tarkasti niin, että kohderyhmä sisältää todennäköiseen asiakasprofiiliisi sopivia yrityksiä ja päättäjiä. Voit kysyä tarvittaessa kohderyhmä ideoita ja apua suoraan myynnistämme (Ota yhteyttä). Osoitetalo.fi:n Osoitekone kohderyhmän rajauksella tai tarjouspyyntölomakkeella saamme rakennettua juuri tarpeitanne vastaavan sähköpostirekisterin, jota voitte käyttää useaan kertaan.

Hyvä sähköpostimainos ja lähetyspalvelu eivät ole mitään ilman toimivaa sähköpostirekisteriä!

Aloitetaanko? Jatka näistä eteenpäin

Yritysten sähköpostiosoitteiden ostaminen

Usein yritysten sähköpostiosoitteiden tai sähköpostilistan ostaminen koetaan hankalaksi. Alalla toimivat suuria "jopa 100 000 sähköpostiosoitetta" tarjoavat yritykset lupaavat suuria, mutta toimittavat pieniä. Suurien sähköpostirekistereiden ostaminen on ensimmäinen ja varma tapa toteuttaa laitonta ja täysin hyödytöntä sähköpostimarkkinointia, joka aiheuttaa lähettäjälleen kirosanatulvan. Suosittelemme ehdottomasti ostamaan vain kohdistettuja osoitteistoja, jolloin yrityksenne sähköpostikampanja saa parhaimman mahdollisen vastaanoton. Suuri sähköpostilista ei kannata!

Yritysten sähköpostiosoitteiden ostaminen sähköpostimarkkinointia varten voidaan toteuttaa kahdella tavalla. Käytössäsi on sähköpostirekisterien ja kohderyhmien rajaamiseen rakennettu Osoitekone, josta näet suoraan yritysten sähköpostiosoitteiden kappalemäärät sekä hinnat. Toinen vaihtoehto on käyttää kotisivujemme tarjouspyyntölomaketta, jonka täyttämisen jälkeen jätämme teille henkilökohtaisen tarjouksen kohderyhmästä.

Sähköpostirekisteri on käytössäsi ilman rajoituksia

Useat palveluntarjoajat rajoittavat ostettujen sähköpostiosoitteiden käyttökertojen määrää. Osoitetalo.fi:n kautta ostetut sähköpostirekisterit ovat käytössäsi rajoittamattoman ajan. Huomioithan kuitenkin että sähköpostilistaa tulee päivittää aika ajoin, sillä tieto vanhenee jatkuvasti.

Ei arvailtuja sähköpostiosoitteita. Piste.

Oletko koskaan ajatellut kuinka helppoa on rakentaa "Sähköpostirekisteri" yhdistelemällä domain -tietoja geneerisiin etuliitteisiin kuten myynti@, info@ tai asiakaspalvelu@. Tuloksena tästä syntyy täysin arvoton rekisteri, jonka käyttäminen markkinoinnissa on hyödytöntä ja vieläpä laitontakin. Osoitetalo.fi:n sähköpostiosoitteet pohjautuvat aina oikeaan kohdehenkilön antamaan tietoon sekä selvitettyyn asemavaltuuteen.

Palveluntarjoajaa valittaessa tämän kanssa tulisi olla tarkkana!

Aloitetaanko? Jatka näistä eteenpäin

Mitä tietoja sähköpostilista sisältää?

Kauttamme hankitut sähköpostilistat sisältävät erittäin monipuolisesti tietoa sadoista tuhansista suomalaisista yrityksistä. Kohdennettavien sähköpostilistojen tietosisältö koostuu kahdesta osasta; perustiedoista kuten Yrityksen nimi, y-tunnus, yhtiömuoto. Toisen osan muodostaa valittu yrityksen yhteystieto (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Osoitetiedot sisältyvät oletuksena kaikkiin kauttamme ostettuihin asiakasrekistereihin.

Alla tietoa saatavilla olevista tiedoista:

1. Yrityksen nimi
2. Y-tunnus
3. Yhtiömuoto
4. Perustamisajankohta
5. TOL-2008 Toimialakoodi
6. TOL-2008 Toimialan selite
7. Sijainti
8. Care of
9. Osoite  (omissa soluissaan, soveltuu esim osoitetarroihin / printteihin)
10. Postinumero (omissa soluissaan, soveltuu esim osoitetarroihin / printteihin)
11. Postitoimipaikka (omissa soluissaan, soveltuu esim osoitetarroihin / printteihin)
12. WWW-Osoite
13. Päättäjän etunimi
14. Päättäjän sukunimi
15. Päättäjän asemavaltuuden pääluokka
16. Päättäjän asemavaltuus / päättäjän titteli
17. Puhelinnumero (jos valitset tämän tietokentän tarjoukseesi / pakettiisi) Lue lisää...
18. Sähköpostiosoite (jos valitset tämän tietokentän tarjoukseesi / pakettiisi) Lue lisää...

Lisäksi IT-rekisterissä seuraavat tiedot:
19. Verkkosivun palvelimen IP
20. Palvelimen sijainti (maa)
21. HTTPS käytössä?
22. Sivujen lukumäärä (sitemap)
23. Käytetty julkaisujärjestelmä (wordpress tms.)
24. Google Analytics käytössä?
25. Kuolleet linkit (mahdollisuus listaukseen josta selviää mitkä linkit eivät toimi)
26. SOME tiedot (Käyttääkö sivusto Facebookkia, LinkedInnia, Twitteriä, Instagrammia tai Youtubea)
27. META otsikko, selite ja avainsanatiedot

Sähköpostirekisterit yrityksissä

Vuosien mittaan yrityksiin on syntynyt erilaisia sähköpostirekistereitä, asiakasrekistereitä sekä markkinointirekisterejä. Rekisterit sisältävät erilaisia tietoja joissa on usein mukana myös sähköpostiosoite. Tärkeimpänä ohjeena sähköpostirekisterien ylläpitämiseen on jatkuva rekisterin päivittäminen ja toimimattomien sähköpostiosoitteiden tarkastaminen. Luonnollisestikkaan tälläisen päivitystyön takia ei ole viisasta perustaa uutta kallista työryhmää päivittämään asiakastietokantaa, vaan hankkia aina ajantasaisimmat yritystiedot ulkopuoliselta palveluntarjoajalta. Kauttamme hankitut sähköpostiosoitteet voidaan helposti siirtää erilaisiin lähetysohjelmiin valitsemalla kontaktit ja kopioimalla kohteeseen. Sähköpostirekisterimme eivät sisällä teknisiä rajoituksia kontaktien siirtämiseen liittyen. Yritysten sähköpostiosoitteiden ostaminen tapahtuu helposti joko tarjouspyynnön tai Osoitekone itsepalvelun kautta.

Mikä on meidän reseptimme?

Päivittäinen, jatkuva ja todella nopea päivitystiheys. Ajamme koko tietokantaamme päivityksiä kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sähköpostiosoitteille käytämme itse kehittämäämme tarkastusteknologiaa, jota kutsumme haamuviestitarkastukseksi. Lisäksi sähköpostiosoitteita suodatetaan Osoitetalo.fi:n algoritmeillä. Yksi valteistamme on se, että pystymme tarjoamaan Suomen suurimman toimintavarman sähköpostirekisterin erittäin monipuolisilla kohdennusvaihtoehdoilla. Tämä ei onnistuisi ilman jatkuvaa tietokantapäivitystämme. Yritysten ja yrityspäättäjien sähköpostiosoitteet ovat kohdennettavissa esimerkiksi yrityksen toimialan, maantieteellisen sijainnin tai esimerkiksi päättäjät tittelin mukaan. Kauttamme on siis mahdollista ostaa kohdennettuja yrityspäättäjäjien sähköpostiosoitteita.

Aloitetaanko? Jatka näistä eteenpäin

Sähköpostiosoitteiden laatutakuu?

Sähköpostiosoitteiden laatutakuu korvaa kaikki ne sähköpostiosoitteet, jotka ovat pysyvästi virheellisiä ja viallisia. Käytännössä tämä tarkoittaa että korvaamme kaikki sähköpostinlähetysohjelman "Hardbounceiksi" luokittelemat sähköpostiosoitteet kuten:

1. Domain ei ole voimassa
2. Sähköpostipalvelin on poissa käytöstä pysyvästi
3. Sähköpostiosoite ei toimi / Sähköpostiosoitetta ei ole olemassa
4. Sähköpostiosoite ei ole oikeassa muodossa (SYNTAX)
5. Muut sähköpostiosoitteista johtuvat viat

Hardbounce

Hardbounce tapahtuu silloin kun lähetettyä sähköpostiviestiä ei hyväksytä vastaanottajan palvelimelle. Hardbounce on merkki siitä, että kyseessä on pysyvä virhe sähköpostiosoitteessa tai niitä vastaanottavassa palvelimessa, eikä se korjaannu uudelleenlähettämisellä. Sähköpostiosoitteen pysyvälle toimimattomuudelle on olemassa lukemattomia syitä, joista olemme listanneet alle kolme yleisintä:

1. Vastaanottajan sähköposti ei toimi
2. Sähköpostipalvelin on pysyvästi poissa käytöstä
3. Domain ei ole voimassa

Softbounce

Softbounce on tyypillisesti merkki hetkellisestä sähköpostiviestin toimitusvirheestä tai sähköpostipalvelimen katkoksesta. Sähköpostinlähetyspalvelut käsittelevät Softbouncet nimenomaisesti hetkellisinä katkoksina ja näihin osoitteisiin yritetään lähettää viestejä useamman kerran. Mikäli sähköpostinlähetysohjelma ei useammasta yrityksestä huolimatta onnistu lähettämään sähköpostiviestiä osoitteeseen, niin sähköpostiosoite merkitään hardbounceksi. Softbouncet ovat täysin normaaleja sähköpostimarkkinoinnissa ja niitä esiintyykin jokaisessa kampanjassa! Alla kolme yleisintä softbouncen syytä:

1. Vastaanottajan sähköpostilaatikko on täynnä
2. Viestisi on joutunut roskapostilaatikkoon
3. Sähköpostiviesti on liian suuri

Miten hyvitys haetaan?

Laatutakuun myöntämän hyvityksen hakeminen on helppoa! 

1. Tulosta listaus hardbounceista sähköpostiohjelmastasi (listauksesta tulee ilmetä toimimaton sähköpostiosoite ja syy toimimattomuudelle)

2. Lähetä hakemus Osoitetalo.fi:n asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@osoitetalo.fi) ja toimita seuraavat tiedot sähköpostitse: yrityksenne tiedot, listaus hardbounceista, laskunnumero, tieto laskun tilasta (maksettu vai ei) sekä pankkiyhteys.

3. Osoitetalo.fi:n asiakaspalvelusta otetaan teihin yhteyttä ja sovitaan hyvityksen yksityiskohdat ja suuruus.

Älä epäröi pyytää hyvitystä! Se on osa palveluamme!